Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Phoenix Suns ei anna Kevin Durantille paljon aikaa levätä
23 Jan

Phoenix Suns ei anna Kevin Durantille paljon aikaa levätä

Phoenix Sunsin tulokset tällä kaudella ovat liian epäjohdonmukaisia, eikä tästä tilanteesta ole mitään etua pudotuspeleissä. Phoenix Sunsin kuuden ottelun voittoputken jälkeen joukkue on jälleen pudotuspeleissä ja työskentelee lujasti päästäkseen kohti parempia tuloksia. Loppujen lopuksi Houston Rocketsin kyky on väliaikainen, ja he putosivat jälleen pudotuspeleistä. Kun Houston Rockets menetti toivonsa, ihmiset asettivat kaikki odotuksensa Phoenix Sunsiin.

Kahdessa viimeisessä pelissä Kevin Durant on osoittanut vahvaa kykyä Phoenix Suns Pelipaita. Hänen on tehtävä lujasti töitä säilyttääkseen pudotuspelipaikkansa. Kun hänen joukkuetoverinsa eivät pysty suoriutumaan hyvin, Kevin Durant voi käyttää tappajataitojaan vain tällä runkosarjalla. 35-vuotias Kevin Durant ei ole vieläkään luopunut mahdollisuudesta tavoitella unelmiaan. Hän uskoo, että koripallon valtakunta on loputon. Jos Kevin Durant ei olisi repeänyt akillesjänteensä sinä vuonna, olisiko hän myyttinen hahmo koripallomaailmassa? Kevin Durantilla on uskomaton korkeus ja siipien kärkiväli sekä kyky yhdistää palloon. Hän omistautuu yhdeksi koripallon kanssa.

Phoenix Suns ei antanut Kevin Durantille paljon lepoaikaa, ja fanit pelkäsivät aidosti, että jatkuva aikataulu vaikuttaisi hänen terveyteensä. Kevin Durant haluaa pukea koripallo pelipaidat ja seisoa kentällä uudelleen finaalissa, mutta nykyisessä runkosarjan tilanteessa hänen on tehtävä lujasti töitä päästäkseen pudotuspeleihin. Kuinka ihmiset toivovat, että joukkue voi sietää Kevin Durantin fyysistä kuntoa, pelata vähemmän runkosarjassa ja antaa hänen taistella pudotuspelien aikataulusta kaikin voimin.

Comments
Write Comment
Esittelyssä olevat tuotteet