Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Atlanta Hawks uudisti nämä erinomaiset nuoret pelaajat tänä kesänä
02 Sep

Atlanta Hawks uudisti nämä erinomaiset nuoret pelaajat tänä kesänä

Viime kaudella Atlanta Hawks voitti divisioonan mestaruuden uudelleen kuuden vuoden jälkeen, ja joukkue eteni itäisen konferenssin välieriin. Voiton ilo antoi Atlanta Hawksille mahdollisuuden nousta jälleen, ja joukkue päätti uusia nämä erinomaiset pelaajat. Viime vuonna Clint Capela riisui Houston Rockets Pelipaita ja päätti lähteä. Hänen koripallokonseptinsa ei ole pystynyt sopimaan joukkueen kanssa. Clint Capela siirtyi Atlanta Hawksiin kahden vuoden sopimuksella lähtiessään Houston Rocketsista. Hän toivoo löytävänsä joukkuetoverinsa, joilla on yhteiset tavoitteet.

Kun yleisö katsoi Atlanta Hawksin esitystä viime kaudella, kaikki kokivat, että Clint Capelan valinta oli oikea. Houston Rockets on päättänyt rakentaa uudelleen, ja Clint Capelan ikä ei voi enää odottaa uudelleen rakennettua joukkuetta. Kun Clint Capela pukeutui Atlanta Hawks Pelipaita kilpailuun, hänen tukikykynsä auttoi joukkuetovereitaan parantamaan voimaansa. Kun Atlanta Hawks huomasi Clint Capelan kyvyn, joukkue uudisti hänet kahden vuoden sopimuksella tänä vuonna.

Clint Capela oli erittäin kykenevä ollessaan Houston Rocketsissa. Hän oli aktiivinen puolustuksessa auttaakseen joukkuetovereitaan saamaan paremman ajoituksen maalille. Ehkä Clint Capelan matalan profiilin vuoksi monet katsojat eivät tunne häntä. Kuitenkin NBA -pelaajien keskuudessa monet pitävät Clint Capelan osoittamasta koripallohengestä. Atlanta Hawks uudisti Clint Capelan Trae Youngin uusimisen jälkeen. Uskomme, että ehkä nämä nuoret pelaajat voivat tuoda Atlanta Hawksille uuden kunnian aikakauden.

Esittelyssä olevat tuotteet