Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Blazersin parannus jatkuu
07 Aug

Blazersin parannus jatkuu

The Blazers on erittäin vahva joukkue. Viime vuosina he ovat menestyneet hyvin pudotuspeleissä. Viime kaudella, kun Portland Trail Blazers Pelipaita ilmestyi länsikonferenssin finaaliin, monet fanit jopa uskoivat voittavansa mestaruuden. Vaikka Warriors lopulta heidät eliminoi heidät, heidän ponnistelunsa tyydyttivät fanit edelleen.

Tällä sesonkiaikana he uudistivat kaksi huipputähtään: Lillardia ja McCollumia. Lillardin kyvyt on tunnustettu laajalti, ja juuri hänen kytkinpisteensä auttoivat Blazereja voittamaan Thunderin pudotuspeleiden ensimmäisellä kierroksella viime kaudella. Hänen esitys varjosti kokonaan Oklahoma City Thunder Pelipaita. Hän on hämmästyttävä ammuntavartija, joka voi usein olla viimeistelijän rooli pelin avainhetkellä. Joten Blazers allekirjoitti hänet nelivuotiseen, 191 miljoonan dollarin sopimukseen.

Samalla McCollum on erittäin hyvä pistevartija. Kun Lillardia vartioidaan voimakkaasti, hän pystyy auttamaan joukkuetta tekemään maalin. Joten Blazers allekirjoitti hänet kolmen vuoden, 100 miljoonan dollarin, sopimuksen jatkamiseen. Siksi niiden kehittämistä jatketaan.

Esittelyssä olevat tuotteet