Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Boston Celtics on varmistanut ensimmäisen sijansa tällä kaudella
16 Jan

Boston Celtics on varmistanut ensimmäisen sijansa tällä kaudella

Boston Celtics teki oikean valinnan luopuessaan Marcus Smartista kesällä 2023. Sen jälkeen kun hän pukeutui Memphis Grizzlies Pelipaita, hän on kokenut kaksi loukkaantumista puolen kauden aikana. Boston Celtics pysyy tällä kaudella taulukon kärjessä, kun taas Memphis Grizzlies on menestynyt erittäin huonosti. Marcus Smart myös vähitellen luopui unelmien tavoittelusta Memphis Grizzliesissä. Hän tiesi, että täällä oli liian vaikeaa voittaa mestaruutta.

Marcus Smart tulee edelleen kaipaamaan aikaa Boston Celticsissä, loppujen lopuksi hänen nuoruudessaan on siellä jälkensä. Puoli vuotta on kulunut, ja Marcus Smart ottaa usein Boston Celtics Pelipaita käteensä ja miettii, millainen ura on täydellinen lopetus? Marcus Smartin on mahdotonta palata Boston Celticsiin, joten mitä hänelle tapahtuu Memphis Grizzliesin kanssa?

Boston Celticsin nykyisellä vahvuudella se todennäköisesti etenee uudelleen finaaleihin. Mitä tulee siihen, voidaanko unelma mestaruudesta toteuttaa, on vielä monia tuntemattomia tekijöitä. Boston Celtics ylläpitää tällä hetkellä kaikkien pelaajien terveyttä ja pyrkii ymmärtämään paremmin joukkuetovereiden välistä hiljaista ymmärrystä jokaisessa pelissä. Boston Celtics on jäänyt pudotuspeleissä ilman mestaruutta kolmeen vuoteen, ja se tekee kaikkensa voittaakseen tämän kauden viimeisen voiton.

Esittelyssä olevat tuotteet