Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Bradley Bealin pitäisi liittyä Clippersiin
15 Sep

Bradley Bealin pitäisi liittyä Clippersiin

Me kaikki tiedämme, että Washington Wizardsin ylimmät tähdet ovat Bradley Beal ja John Wall, mutta näiden kahden pelaajan välillä ei ole kemiaa. Ja velhot eivät ole menestyneet hyvin viimeisinä vuodenaikoina. Niin monet asiantuntijat luulevat Bealin poistuvan joukkueesta, ja he suosittelevat häntä käyttämään Los Angeles Clippers Pelipaita.

Koska Clippersiä pidetään suosikkina voittaa ensi kaudella. Bealin itsensä mukaan hän haluaa pelata mestaruudessa ensi kaudella. Ja on selvää, että Velhot eivät aio päästä sinne milloin tahansa pian. Joten hän ehdottomasti lähtee lopulta. Clippers puolestaan on kiinnostunut allekirjoittamaan hänet. Mutta joukkue, joka haluaa hänet, ei ole vain Clippers, vaan myös Heat. Jos hän on halukas käyttämään Miami Heat Pelipaita, Heat on erittäin iloinen.

Kuumuuden toiveet todennäköisesti kuitenkin katoavat. Koska heidän nykyinen joukkue ei ole kovin vahva. He eivät edes päässeet pudotuspeleihin viime kaudella. Joten mielestäni Bradley Billin pitäisi liittyä Clippersiin.

Esittelyssä olevat tuotteet