Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Brooklyn Netsin kolmen suuren pelaajan mieli
25 Aug

Brooklyn Netsin kolmen suuren pelaajan mieli

Brooklyn Nets pelasi Milwaukee Bucksia NBA: n runkosarjan ensimmäisellä kierroksella, ja molemmat joukkueet olivat tehneet vihaa viime kaudella pudotuspeleissä. Yleisö odottaa mielenkiinnolla kuvaa Brooklyn Netsin kostosta, eivätkä tiedä onnistuuko. Milwaukee Bucks säästää viime kauden mestarina varmasti voimansa ja pelaa hyvin uuden kauden ensimmäisellä kierroksella. Kun NBA: n runkosarjaa on jäljellä kaksi kuukautta, millaista koulutusta näillä kahdella joukkueella on?

Sen jälkeen kun Brooklyn Nets hävisi pelin viime kaudella, Kevin Durant ei voinut luopua koripallo pelipaidat ​​pitkään. Kevin Durant ajatteli, että he voisivat ehdottomasti nousta voimallaan mestaruuden finaaliin, mutta hän ei odottanut, että joukkue loukkaantui pelissä Milwaukee Bucksia vastaan ​​ja Kyrie Irving jäi eläkkeelle eikä pystynyt pelaamaan. Brooklyn Netsin kolme pääpelaajaa ovat Kevin Durant, joten joukkue häviää väistämättä pelin.

Uudella kaudella Kevin Durant, Kyrie Irving ja James Harden käyttävät edelleen Brooklyn Nets Pelipaita, eivätkä he voi enää menettää mahdollisuuttaan voittaa mestaruutta. Näiden kolmen pelaajan ikä ei ole enää nuori, jos he eivät voi voittaa mestaruutta näiden kahden vuoden aikana, Brooklyn Nets luopuu myös yhdistelmästään. James Harden ei ole vielä voittanut mestaruutta, hän on nyt 31 -vuotias ja tekee kaikkensa voittaakseen mestaruuden uudella kaudella.

Esittelyssä olevat tuotteet