Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Butlerista on tullut Heatin uusi johtaja
09 Nov

Butlerista on tullut Heatin uusi johtaja

Totta puhuen, Heat ei ollut vahva joukkue viime vuosina. Viime kaudella heidän tähtipelaajiaan olivat Dwyane Wade ja Hassan Whiteside. Wade kuitenkin ilmoitti eläkkeelle menemisestään viimeisen kauden lopussa ja otti pois Miami Heat Pelipaita. Seurauksena joukkue hävisi kykenevän maalintekijän rikoksesta.

Pahemman asteen vuoksi Whiteside päätti käyttää Portland Trail Blazers Pelipaita tämän kauden alkamisen jälkeen. Tämä oli joukkueelle entistä vahingollisempaa, koska Whiteside oli hieno keskus, joka oli aiemmin antanut Heatille suuren puolustuksen tuen. Joten oli reilua sanoa, että Heat menetti tärkeän johtajan. Heidän johdonsa oli etsittävä sopivaa korvaamista. Onneksi he löysivät vihdoin haluamansa pelaajan.

Tämä pelaaja on Jimmy Butler. Hänellä ei ole vain erinomainen pisteytyskyky rikoksissa, vaan se myös työskentelee kovasti puolustuksessa. Joten, Heat oli tyytyväinen allekirjoittamaan hänet. Tällä kaudella Butlerista on tullut joukkueen uusi johtaja. Hän johtaa joukkuetta herätykseen.

Esittelyssä olevat tuotteet