Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Charlotte Hornets ei luovuta helposti tällä kaudella
02 Dec

Charlotte Hornets ei luovuta helposti tällä kaudella

Kun Milwaukee Bucks on voittanut kahdeksan ottelua peräkkäin, joukkue on noussut noin tusinasta paikasta kolmannelle liigassa. Milwaukee Bucks voitti Charlotte Hornetsin tällä kierroksella, mikä oli jännittävää, ja heidän pisteeronsa oli 2 pistettä. Milwaukee Bucks oli tukahdutettu vastustajan LaMelo Ballin kolmipisteellä pelin aikana. Giannis Antetokounmpo puhkesi viimeisellä neljänneksellä ja teki 18 pistettä kääntääkseen pelin. Cousins ​​puki Milwaukee Bucks Pelipaita päälle ensimmäistä kertaa, ja kaikki ovat saaneet tunnustusta hänen yleissuorituksensa.

Charlotte Hornets kamppailee myös päästäkseen pudotuspeleihin tällä kaudella. He putosivat sijalle 9 kolmen peräkkäisen tappion jälkeen. Charlotte Hornetsin ottelusta Milwaukee Bucksia vastaan ​​jokainen voi myös tuntea tämän joukkueen vahvuuden. Tällä kaudella Charlotte Hornetsin pelaajat ovat erittäin intohimoisia ja määrätietoisia mentaliteetissaan ja taisteluhengessään. He pyrkivät saamaan voittonsa joka pelissä.

Ennen kuin Charlotte Hornets vaihtoi jatkuvasti nimiään, yleisön oli vaikea tunnistaa heidän pelipaidansa. Kun Charlotte Hornets vihdoin vakiintui vuonna 2014, joukkueen ennätys on parantunut hitaasti. Viime kaudella Charlotte Hornets Pelipaita esiintyi jälleen pudotuspeleissä viiden vuoden jälkeen. Myös pelaajien itseluottamus sai paljon tunnustusta, eikä heidän ponnistelunsa ollut turhaa. Joten Charlotte Hornets ei luovuta helposti tällä kaudella. He varmasti vastustavat viimeiseen peliin asti.

Esittelyssä olevat tuotteet