Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Chicago Bulls voitti Cleveland Cavaliersin esikaudella
07 Oct

Chicago Bulls voitti Cleveland Cavaliersin esikaudella

NBA -esikaudella Chicago Bullsin esitys yllätti yleisön eniten. Chicago Bulls voitti Cleveland Cavaliersin 131-95, ja kuusi joukkueen pelaajaa teki yli 10 pistettä. Alex Michael Caruso pukeutui ensimmäistä kertaa Chicago Bulls Pelipaita. Hän teki 2 levypalloa, 10 syöttöä, 1 varasta ja 10 pistettä 20 minuutissa. Tänä kesänä Alex Michael Caruso mietti tulevaisuuttaan ja päätti lähteä Los Angeles Lakersista. Koska Los Angeles Lakersin kokoonpanossa hän on enemmän vaihtopelaaja, ja hänen mahdollisuutensa aloittaa on liian pieni.

Vaikka Alex Michael Caruso pitää Los Angeles Lakers Pelipaita kovasti, hän tietää selvästi, mitä tällä hetkellä tavoittelee. Tällä kaudella Los Angeles Lakersin kokoonpanossa on noin 30 -vuotiaita pelaajia, ja Alex Michael Caruson on vaikea integroitua tällaiseen ryhmään uudelleen. Alex Michael Caruso luopui Los Angeles Lakersista ja liittyi Chicago Bullsiin huolellisen harkinnan jälkeen. Hän toivoo voivansa liittyä nuorempaan ja energiseen tiimiin antaakseen täyden pelin voimalleen. Alex Michael Caruso on erittäin kiitollinen Los Angeles Lakersin harjoittelusta vuosien varrella. Hänen on aika löytää joukkue, jota hän todella pelaa.

Tällä kaudella Chicago Bullsin kokoonpano on suhteellisen täydellinen. Sekä hyökkäävät että puolustavat pelaajat, heidän vahvuutensa ovat melko vakaat ja kypsät. Chicago Bullsin uudelleenrakentamisen jälkeen vuonna 2017 joukkue ei ole edennyt pudotuspeleihin neljä vuotta peräkkäin. Neljän vuoden pelikokemus on myös antanut nuorille draft -pelaajille mahdollisuuden kasvaa erinomaisiksi pääpelaajiksi. Kun yleisö oli katsonut tämän pelin, he kaikki odottivat innolla seuraavan Chicago Bulls -pelin alkua.

Esittelyssä olevat tuotteet