Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Dallas Mavericks lopettaa 41. pelipaidan osoittaakseen kunnioitusta Dirk Nowitzkille
06 Jan

Dallas Mavericks lopettaa 41. pelipaidan osoittaakseen kunnioitusta Dirk Nowitzkille

Dallas Mavericks antoi Dirk Nowitzkille lahjaksi voittopelin. He muistavat aina numero 41 - koripallo pelipaidat pukeutuneen pelaajan panoksen joukkueessa. Dallas Mavericks ilmoitti virallisesti Dirk Nowitzki Pelipaita lopettamisesta, eikä joukkue enää käytä numeroa 41. Dirk Nowitzki käytti Dallas Mavericks pelipaita vuonna 1998. Hän päätti jäädä eläkkeelle tästä joukkueesta vuoteen 2019 asti. Hän on omistanut 21 vuotta ammattiaan. uraa joukkueeseen.

Dallas Mavericks on juuri jättänyt eläkkeelle 4 numeroa historiassa, ja joukkue kiinnittää paljon huomiota jokaisen numeron käyttöön. Dirk Nowitzki toi Dallas Mavericksille joukkueen historian ensimmäisen mestaruuspalkinnon, ja hän merkitsee joukkueelle erittäin tärkeää henkilöä. Mark Cuban ei aikonut ryhtyä pelaajaksi kaksi vuotta Dirk Nowitzkin eläkkeelle jäämisen jälkeen, ja joukkue päätti päättäväisesti luopua hänelle 41. Halvat NBA Pelipaidat. Mark Cuban on erittäin hellä pomo. Hän sinetöi suoraan joukkueen nro 24 paidan Kobe Bryantin onnettomuuden jälkeen, eikä se ole käytössä.

Tässä pelissä Dallas Mavericks voitti Golden State Warriorsin 99-82, ja Stephen Curry osoitti jälleen laskusuhdanteen. Stephen Curry päätti ottelun 14 pisteellä. Kaikki arvaavat, että hän on myös Dirk Nowitzkin uskollisin fani. Dallas Mavericks on erittäin iloinen voidessaan voittaa läntisen konferenssin ensimmäisellä sijalla olevan Golden State Warriorsin. Heidän pitäisi oppia Dirk Nowitzkilta tulevina päivinä.

Esittelyssä olevat tuotteet