Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Dallas Mavericks uudistaa Luka Dončićin korkeapalkkaisella sopimuksella
10 Aug

Dallas Mavericks uudistaa Luka Dončićin korkeapalkkaisella sopimuksella

Dallas Mavericks palasi pudotuspeleihin Luka Dončićin johdolla, joten joukkue pitää erittäin tärkeänä tämän pelaajan tulevaa kehitystä. Ajattele, että Dallas Mavericks antoi Atlanta Hawksille kaksi vuotta ensimmäisen kierroksen varauskierroksia saadakseen Luka Dončićin. Nyt joukkue on erittäin iloinen siitä, että sopimus saatiin päätökseen. Luka Dončić on työskennellyt ahkerasti ja parantunut viimeisten kolmen vuoden aikana, ja hänen suorituskykynsä on muuttunut yhä vakaammaksi. Luka Dončićin säilyttämiseksi Dallas Mavericks allekirjoitti virallisesti hänen kanssaan viisivuotisen sopimuksen 207 miljoonasta dollarista.

Luka Dončić kiittää Dallas Mavericksia rakkaudesta ja luottamuksesta. Hän jatkaa pelaamista pelissä päällään nro 77 - koripallo pelipaidat. Tämä on Luka Dončićin ensimmäinen sopimus kausiluonnoksen jälkeen. Hän on osoittanut olemassaolonsa arvon voimallaan. Monilla joukkueilla on edelleen sokea luonnos luonnoksessa, ja vain valitut pelaajat voivat todella pitää oikeana valintana, jos he toimivat hyvin seuraavien kolmen vuoden aikana. Todellisuudessa on monia erinomaisia ​​pelaajia, jotka eivät ole ensimmäisiä luonnoksessa, mutta he ovat pelanneet erinomaisen suorituskyvyn seuraavissa peleissä.

Luka Dončićilla on suuri kunnia saada Dallas Mavericks pelipaita, ja hän toivoo saavansa loistavia saavutuksia joukkueelle seuraavina kausina. Dallas Mavericks pysähtyi neljännesvälierissä viime kaudella, ja joukkue hävisi Los Angeles Clippersille yhdellä pelillä. Dallas Mavericks on hankkinut useita nuoria pelaajia uudesta kaudesta. Joukkue toivoo, että heidän yhdistelmänsä voi jälleen voittaa toisen mestaruuden.

Esittelyssä olevat tuotteet