Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Doc Rivers maksoi Nowitzkille erityisen kunnianosoituksen
01 Mar

Doc Rivers maksoi Nowitzkille erityisen kunnianosoituksen

Dirk Nowitzkin NBA pelipaidat ovat tulleet parhaiksi myyjiksi. NBA on tehnyt joitakin toimia kunnioittaakseen häntä, mukaan lukien sääntöjen rikkominen ja kutsuminen osallistumaan tämän kauden kaikkien tähtien peliin. Ja maanantaina Clippersin valmentaja Doc Rivers maksoi hänelle erityisen kunnianosoituksen.

Kunnianosoitus tuli Clippersin päässä olevaan Mavericks-peliin. Kun aika oli 9,4 sekuntia jäljellä, Rivers-tiimi otti johtoaseman 121-112. Se oli selvä voitto Clippersille, ja Mavericks oli luopunut taistelusta. Rivers kutsui kuitenkin aikakatkaisua. Kaikki pelaajat molemmilta puolilta olivat hämmentyneitä, mukaan lukien veteraani, jolla on Dirk Nowitzki Pelipaita. Sitten Rivers käveli maalintekijän pöydälle ja sanoi yleisölle mikrofonilla, "kunnioitamme häntä! Yksi suurimmista koskaan! Dirk Nowitzki!" Yleisö vastasi minuutin pituisella seisomuksella.

Nowitzki oli niin erityinen kunnianosoitus. Hän sanoi "Ottelun jälkeisessä haastattelussaan" aluksi sekoittui hänen aikakatkaisunsa. En tiennyt mitä hän on. Sitten hän tarttui mikrofoniin ja puhui yleisölle. Vau, se oli emotionaalinen hetki. m todella arvostan. "

Esittelyssä olevat tuotteet