Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Dokumentti Michael Jordanista on tulossa
03 Apr

Dokumentti Michael Jordanista on tulossa

Jos puhumme koripallon historian suurimmasta pelaajasta, se on epäilemättä Michael Jordan. Hänen uransa on niin loistava, ettei kukaan voi ylittää häntä toistaiseksi. Joten vaikka hän on ollut eläkkeellä yli vuosikymmenen, hänen Chicago Bulls Pelipaita on edelleen suosittu monien faneiden keskuudessa.

Äskettäin ESPN ilmoitti julkaisevansa dokumentin Jordaniasta 19. huhtikuuta. Ja tähän mennessä julkaistuun traileriin olemme löytäneet monia tuttuja kasvoja, mukaan lukien myöhäinen Kobe Bryant. Bryant on yhtä legendaarinen kuin Jordania, ja hänen Los Angeles Lakers Pelipaita on jäänyt eläkkeelle. Valitettavasti hänet kuoli helikopterin onnettomuudessa tammikuussa. Onnettomuus surullinen monia ihmisiä, mukaan lukien Jordania. Hän sanoi, että kun Bryant kuoli, osa hänestä kuoli.

Miksi Jordan oli järkyttynyt Bryantin kuolemasta? Koska hän näkee Bryantin nuorempana veljenään, ja Bryantin omistautuminen koripallopeliin muutti syvästi Jordania. Aikaisemmin, ennen kuin jompikumpi heistä jäi eläkkeelle, Bryant kuuli usein Jordania koripallotaitoista ja -taktiikoista.

Esittelyssä olevat tuotteet