Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Fyysinen terveys on aina pelaajan ensimmäinen tae
28 Oct

Fyysinen terveys on aina pelaajan ensimmäinen tae

Memphis Grizzliesin ja Los Angeles Lakersin välisessä ottelussa kaikki näkivät upouuden koripalloilijan Ja Morantin. Ja Morantin komea dunk nro 12 Memphis Grizzlies Pelipaita on syvästi juurtunut ihmisten sydämiin. Hänen kevyet, ketterät ja nopeat toimintansa ovat onnistuneet välttämään useiden vastustajien sieppaukset. Kun Ja Morant yritti parhaansa tehdä pisteitä peliin, yleisö esitti jälleen kerran mielipiteensä hänen kokosydämisestään pelityylistään.

Yleisö näki Ja Morantin äärimmäisen korkean koripallolahjakkuuden, mutta hänen fyysinen kuntonsa ei ole vielä tarpeeksi vahva. Viime vuosien aikana liian monet lahjakkaat koripalloilijat ovat loukkaantuneet, joten fyysinen terveys on pelaajille aina väistämätön aihe. Koripalloilijana, jos hän ottaa aina huomioon ei-vahinkotekijän pelissä, hänen voi olla vaikeaa saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia pelissä. Koska vain pelaajat ovat täysin mukana pelissä, integroituina koripallon ja joukkuetovereiden kanssa, eikä heillä ole liikaa ideoita parhaan kunnon saavuttamiseksi.

Ja Morant teki 40 pistettä 37,45 minuutissa. Hänen epätoivoisen juoksunsa ja ampumisensa esiintyminen on erittäin huolestuttavaa kaikille. Yleisö pelkää, että hän loukkaantuu vahingossa. Mitä tulee maalintekoon ja loukkaantumiseen, Ja Morant toivoo kovasti, että LeBron James opettaa häntä. Koska LeBron James on pärjännyt erittäin hyvin näissä kahdessa asiassa vuosien varrella, hänellä on enemmän mahdollisuuksia pukeutua koripallo pelipaidat tehdäkseen läpimurtoja. Fyysinen terveys on aina ensimmäinen tae pelaajille, ja vasta varmuuden jälkeen he voivat mennä pidemmälle liigassa.

Esittelyssä olevat tuotteet