Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Garnettin taisteluhenkeä on kiitetty laajasti
10 Apr

Garnettin taisteluhenkeä on kiitetty laajasti

Äskettäin julkistettiin luettelo pelaajista, jotka kutsutaan kuuluisuussaliin vuonna 2020, ja Kevin Garnett oli tässä luettelossa. Mikä on vaikuttavin Garnettissa, on hänen taisteluhenki. Vaikka hän on voittanut uransa vain yhden NBA-mestaruuden, hänen Brooklyn Nets Pelipaita on edelleen erittäin suosittu.

Lisäksi hän sai kiitosta Charles Barkleyltä tiistaina haastattelussa. Barkley on myös kuuluisa entinen NBA-pelaaja. Viime vuosina ennen eläkkeellejäämistä hän käytti Houston Rockets Pelipaita. Tuolloin hän pelasi usein Garnettia vastaan. Hän sanoi: "Minulla oli vihaa Garnettia, koska aina kun tapasin häntä runkosarjassa, hän pelasi niin kovasti kuin finaalissa. Mutta rehellisesti, minä ihailen häntä. Hän on ahkerain NBA-pelaaja, mitä olen koskaan nähnyt."

Siksi Garnettin taisteluhenkeä on kiitetty laajasti. Hänen entinen joukkuetoverinsa Ray Allen sanoi jopa olevansa paras joukkuetoveri, jonka kanssa hän on koskaan pelannut. Allen jakoi upean ajan Garnettin kanssa. He voittivat yhdessä vuoden 2008 NBA-mestaruuden.

Esittelyssä olevat tuotteet