Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Golden State Warriors ei täyttänyt Stephen Curryn vakaata vakaumusta
04 Aug

Golden State Warriors ei täyttänyt Stephen Curryn vakaata vakaumusta

Kaikki NBA -joukkueet rekrytoivat uusia pelaajia liittymään, ja ne, jotka menestyivät hyvin viime kaudella, ovat myös saaneet merkittäviä jatkosopimuksia. Trae Young sai Atlanta Hawksin 5 vuoden 207 miljoonan sopimuksen sopimuksen uusinnan etukäteen. Hänelle on suuri kunnia saada tiimiin luottaa. Trae Young haaveili jo nuorena Atlanta Hawks Pelipaita käyttämisestä. Hän piti joukkueen hengestä, joka ei koskaan luovuttanut.

Chris Paulin kova työ tuotti tulosta, ja Phoenix Suns uudisti sopimuksensa neljän vuoden 120 miljoonan dollarin sopimuksella. Chris Paul on nyt 36-vuotias, ja monet katsojat kyseenalaistavat, onko Phoenix Sunsin ehdotus neljän vuoden sopimuksesta hieman liian pitkä. Mutta kaikki näkevät, että Chris Paul toi Phoenix Sunsin finaaliin tänä vuonna. He uskovat, että joukkueen päätöksellä on tietty näkökulma. Kyle Lowry muutti Miami Heatiin kolmen vuoden 90 miljoonan yuanin jälkeen, ja muilla pelaajilla on vuoden sopimukset eniten.

Tämän vuoden suurin sopimus on Golden State Warriorsin Stephen Currylle valmistama ennakkosopimus. Joukkue on tarjonnut 215 miljoonaa dollaria neljän vuoden ajan. Tämä on toinen kerta kymmeneen vuoteen, kun Stephen Curry on voittanut suuren, yli 200 miljoonan dollarin sopimuksen. Hän kiitti Golden State Warriorsia tuesta ja luottamuksesta. Stephen Curry ei lähtenyt joukkueen tappion takia. Hän uskoi vakaasti, että hänellä oli yllään vain Golden State Warriors Pelipaita urallaan. Kun Stephen Curry johti joukkueen pudotuspeleihin henkilökohtaisella voimallaan viime kaudella, Golden State Warriors uskoi, että tämä oli pelaaja, joka voisi jatkaa töitä joukkueen eteen. Stephen Currystä tuli liigan pistepörssi 32 pisteellä viime kaudella, joten joukkueella on syytä uskoa, että hänen vahvuutensa on edelleen olemassa. Auttaakseen Stephen Currya voittamaan NBA -mestaruuden uudelleen, Golden State Warriors valitsi myös tämän vuoden luonnokseen suotuisat pelaajat.

Esittelyssä olevat tuotteet