Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Golden State Warriors hävisi 36 pisteellä ensimmäistä kertaa vuosiin
11 Jan

Golden State Warriors hävisi 36 pisteellä ensimmäistä kertaa vuosiin

Ensimmäistä kertaa vuosiin Golden State Warriors hävisi 36 pisteellä, ja Stephen Curry luopui voitonhalusta viimeisellä neljänneksellä. Golden State Warriors hävisi New Orleans Pelicansille kotonaan 105-141, mikä loi suurimman kotituloseron Kerrin valmennuskaudella. Stephen Curryllä ei ollut kasvoja tavata läsnä olevia faneja. Hän saattoi vain vetää koripallo pelipaidat ylös peittääkseen pettyneen tunteen kasvoillaan. Entinen paras yhdistelmä Stephen Curry ja Kevin Durant halusivat molemmat saavuttaa erinomaisia tuloksia tällä kaudella, mutta tulos oli täysin päinvastainen.

Tämä peli todellakin sai Stephen Curryn tuntemaan itsensä liian väsyneeksi, joten hän luopui toivosta ennen kuin peli oli ohi. Pian pelin alkamisen jälkeen Golden State Warriors jäi 13 pisteen taakse, ja sitten Stephen Curry käytti kaikkensa tukeakseen kolmiosoitinta, mutta ei pystynyt pelastamaan sitä. Kolmannella neljänneksellä, kun Stephen Curry istui suoraan penkillä yllään Golden State Warriors Pelipaita, hän katsoi ylös ja huokaisi ja pudisti päätään. Hänen turhautumistaan ei voitu enää peittää.

Golden State Warriorsin kärsittyä tuhoisan tappion New Orleans Pelicansia vastaan, Stephen Curryn huono muoto tuli eniten kritiikin kohteeksi. Itse asiassa Golden State Warriors menettää jalansijaa sisäisesti ja ulkoisesti, eikä Stephen Curry yksin voi muuttaa tilannetta liikaa. Jotta koripallojoukkue menestyisi hyvin, se vaatii vähintään hiljaista ymmärrystä kahden erinomaisen pelaajan välillä. Nykyisellä Golden State Warriorsilla on selvä itseluottamuksen puute, ikään kuin ihmiset olisivat menettäneet jonkinlaisen uskonsa, ja pelissä on vähemmän yhteenkuuluvuutta.

Esittelyssä olevat tuotteet