Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Harden on normaalikauden tilassa
05 Oct

Harden on normaalikauden tilassa

Vaikka NBA-runkosarja ei ole vielä saapunut, kaikki pelaajat valmistautuvat siihen. Varsinkin James Harden, hän on jo asettanut Houston Rockets Pelipaita ja siirtynyt runkosarjan tilaan. Perjantaina edeltävän kauden pelissä Rockets pelaa Clippers-vastaan. Ja Hardenilla oli loistava suorituskyky tässä pelissä.

Hän lisäsi 37 pistettä, 7 levypalloa ja 7 avusta. Lopulta hän johti Rocketsin voittoon 109-96. Tulos yllätti monia clippers-faneja, koska sen jälkeen kun Leonard hyväksyi Los Angeles Clippers Pelipaita, he kaikki tunsivat, että Clippers olisi suosikki voittaa mestaruuden. Mutta he kärsivät tappion juuri ensimmäisessä kauden alkupelissä. Yksi syy oli se, että pelaajiensa ei ollut valmistautuneita hyvin, mutta heidän piti todella parantaa itseään.

Mutta Hardenille hän on valmis uuteen kauteen. Pelin jälkeisessä haastattelussa hän sanoi: "Emme pelanneet hyvin viime kauden alussa, mikä vaikeutti sen jälkeen. Joten tällä kaudella olemme kaikki varhaisessa muodossa ja yritämme parantaa. "

Esittelyssä olevat tuotteet