Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Houston Rockets yrittää epätoivoisesti päästä pudotuspeleihin uudelleen
31 Jan

Houston Rockets yrittää epätoivoisesti päästä pudotuspeleihin uudelleen

Onko Houston Rocketsilla vielä mahdollisuus edetä pudotuspeleihin? Alun perin liigassa kolmannelle sijalle noussut Houston Rockets on nyt pudonnut pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle. Kesällä 2023 Houston Rockets käytti paljon rahaa hankkiakseen Fred VanVleetin ja Dillon Brooksin. Joukkue haluaa edelleen pyrkiä korkeampaan sijoitukseen. Kun James Harden riisui Houston Rockets Pelipaita ja lähti, joukkue luopui väliaikaisesti ajatuksesta voittaa toinen mestaruus. Houston Rockets on esiintynyt huonosti viime vuosina ja sijoittui liigassa viimeiseksi.

Houston Rockets katseli James Hardenin liikkuvan yhä uudelleen etsiessään mestaruutta, ja joukkue päätti luoda uuden alun. Kauden 2023-24 aikana Houston Rocketsin vahvuus on todella muuttunut. He eivät ole enää liigan lopussa. Nyt on jäljellä enää muutama runkosarjan viimeinen kierros. Jos Houston Rockets haluaa edetä pudotuspeleihin, sen on voitettava jokainen seuraava peli.

Fred VanVleet itse asiassa päätti käyttää tätä koripallo pelipaidat, joten hän on vastuussa joukkueen ennätyksestä. Houston Rocketsin ja Los Angeles Lakersin välisessä ottelussa he osoittivat jälleen vahvan kykynsä ja voittivat vastustajansa 135-119. Näillä pelikierroksilla Houston Rocketsin pelaajien vahvuus on palannut jälleen, ja heidän esityksensä toimivat hyvin yhdessä. Jotkut joukkueet haluavat odottaa pudotuspeleihin asti näyttääkseen voimansa, mutta Houston Rocketsin on nyt tehtävä lujasti töitä saadakseen mahdollisuuden edetä pudotuspeleihin.

Esittelyssä olevat tuotteet