Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Iguodala on erittäin tärkeä lämmölle
27 Mar

Iguodala on erittäin tärkeä lämmölle

Miami Heat on ollut ylä-ja alamäkiä viime vuosina. Viime kaudella he eivät edes tehneet pudotuspelejä. Tämä on vaikuttanut suuresti Miami Heat Pelipaita maineeseen. Siksi joukkueen johto ja valmentaja ovat yrittäneet ratkaista ongelman. Ja viime kuussa he tekivät suuren päätöksen.

He allekirjoittivat Andre Iguodalan kahden vuoden 30 miljoonan dollarin sopimukseksi. Iguodala vaihdettiin Grizzliesiin viime kaudella. Mutta hän ei koskaan käyttänyt Memphis Grizzlies Pelipaita, koska hän ei halunnut pelata joukkueessa. Tämän seurauksena hän ei ollut pelannut 241 päivässä ennen debyyttinsä viime kuussa. Tästä syystä hänen suorituksensa toistaiseksi ei ole ollut hyvä. Hänellä oli keskimäärin 4,4 pistettä, 3,8 levypalloa ja 2 apua per peli. Joten jotkut ihmiset alkavat ajatella, ettei hän ole korkean palkansa arvoinen.

Mielestäni tämä näkemys on täysin väärä. Koska Heat allekirjoitti hänet selvästä syystä, että he halusivat hänen auttavan heitä pudotuspeleissä. Ja hänen kykynsä on usein erinomainen pudotuspeleissä. Hän oli vuoden 2015 finaalin MVP. Siksi hän on erittäin tärkeä Heatille.

Esittelyssä olevat tuotteet