Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Ja Morant ja Victor Wembanyama kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella
03 Jan

Ja Morant ja Victor Wembanyama kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella

Jokaisena aikakautena ilmaantuu erilaisia kykyjä, ja peli saa ihmiset ymmärtämään jälleen kerran, että uusi aikakausi on tulossa. Memphis Grizzliesin ja San Antonio Spursin välisessä ottelussa ihmiset näyttivät näkevän Stephen Curryn ja Kevin Durantin tuolloin. Ja Morant puki Memphis Grizzlies Pelipaita jälleen puolen vuoden jälkeen, ja hän puhkesi jälleen kerran ennennäkemättömällä dunk-kyvyllä. Victor Wembanyaman pituus ja vartalon mittasuhteet ovat antaneet hänelle ehdottoman edun koripallourallaan. Valitettavasti hän tarvitsee vielä aikaa kasvaakseen.

Ja Morant on hyvin samanlainen kuin Stephen Curry silloin, ja Victor Wembanyama on hyvin samanlainen kuin Kevin Durant. Ne edustavat myös uuden aikakauden alkua. Kahden uuden aikakauden pelaajan kaksintaistelu houkutteli luonnollisesti monia koripallofaneja katsomaan. Ihana hetki, kun Ja Morant murtautui läpi ja uppoutui Victor Wembanyamaan, sai yleisön fanit hulluksi. Ja Morant edustaa aikakauden loistokasta persoonaa. Hän osaa käyttää nuoruuden räjähtävää voimaa selittääkseen täydellisesti, kuinka koripalloa tulisi taistella.

Victor Wembanyama on edustaja, jolla on lempeä persoonallisuus. San Antonio Spurs Pelipaita pukemisen jälkeen hänen suorituskykynsä on ollut hitaan kasvuvaiheessa. Lopulta Memphis Grizzlies voitti San Antonio Spursin 106-98. Molemmat joukkueet olivat läntisen konferenssin lopussa, mutta he järjestivät upean kilpailun. Kun Memphis Grizzlies työskenteli kovasti, he jättivät väliaikaisesti hyvästit kolmen ottelun tappioputkelleen. Ja Morant palaa tiimiin tänä erikoisjaksona. Hänen on työskenneltävä kovemmin päästäkseen alimmasta paikasta, muuten joukkueen on vaikea päästä uudelleen pudotuspeleihin.

Esittelyssä olevat tuotteet