Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Jamal Murray haluaa jatkoa liigan huipputasolle
25 Jan

Jamal Murray haluaa jatkoa liigan huipputasolle

Kaikki muistavat edelleen, että vuonna 2019 Jamal Murray jatkoi viiden vuoden maksimipalkkasopimusta Denver Nuggetsin kanssa 170 miljoonan dollarin arvosta. Tuolloin monet ihmiset ajattelivat, että Denver Nuggets oli hullu, kun hän hankki pelaaja, joka oli juuri läpäissyt tulokassopimuksensa maksimipalkalla. Vuonna 2016 Denver Nuggets valitsi Jamal Murrayn seitsemänneksi ensimmäisellä kierroksella. Sen jälkeen hän puki ylleen nro 27 -koripallo pelipaidat ja työskenteli lujasti pelatakseen. Kun Jamal Murray oli vielä tulokassopimuksessa, hän teki pudotuspeleissä uransa ennätyksen 34 pistettä, mitä pidettiin erittäin vakaana suorituksena.

Jamal Murray on aina halunnut korkeaa palkkaa, joten hänen vapaan agentuurikauden ensimmäisenä päivänä Denver Nuggets päätti jatkaa hänen sopimustaan uudelleen. Nyt kun viiden vuoden sopimus on päättymässä, jatkaako Jamal Murray Denver Nuggets Pelipaita? Denver Nuggets tarjosi tällä hetkellä viisivuotista sopimusta 265 miljoonan dollarin arvosta, mutta valitettavasti Jamal Murray hylkäsi sen. Jamal Murray ajattelee edelleen kuin viisi vuotta sitten, ja hän haluaa edelleen liigan korkeimman palkan.

Jamal Murray sanoi haluavansa viisivuotisen 280 miljoonan dollarin sopimuksen, josta tulee myös liigan supermaksimipalkka. Mutta Denver Nuggetsilla voi olla vaikeuksia antaa Jamal Murraylle niin paljon palkkaa, kun otetaan huomioon Nikola Jokicin viisivuotinen 270 miljoonan dollarin sopimus. Kaudella 2021-22 Jamal Murray loukkaantui riksisiteen repeytymisen vuoksi, ja hän jätti koko kauden väliin. Tuolloin Denver Nuggets ei vielä päättänyt luopua Jamal Murraysta, vaan odotti hänen toipumistaan ja kasvuaan. Jamal Murrayn pitäisi olla kiitollinen Denver Nuggetsin ponnisteluista ja hänen tulee kunnioittaa Nikola Jokicin asemaa, joten joukkueen tarjoaman sopimuksen hyväksyminen on viisas päätös.

Esittelyssä olevat tuotteet