Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
James ajatteli, että Morey olisi rangaistava
18 Oct

James ajatteli, että Morey olisi rangaistava

Yao Mingin avulla Kiinasta on tullut NBA: n suurin markkina ulkomailla. Rocketsin pääjohtaja Daryl Morey teki kuitenkin 5. lokakuuta twitterissä epäasianmukaisia ​​huomautuksia Hongkongista, mikä aiheutti välitöntä takaiskua kaikille kiinalaisille katsojille. Tämä tapaus ei vain johtanut Houston Rockets Pelipaita jyrkkään laskuun, vaan toi myös mittaamattomat tappiot koko NBA: lle.

Tämän seurauksena monet NBA-pelaajat uskovat Moreyn rangaistavaksi, mukaan lukien Lebron James. James on NBA: n tunnetuin pelaaja, ja hänen Los Angeles Lakers Pelipaita on NBA: n symboli. Äskettäin kysyttyään Morey-tapauksesta hän sanoi: "Moreyn kommentit ovat aiheuttaneet valtavaa vahinkoa koko liigalle. NBA on kuin iso yritys. Jos työntekijä aiheuttaa yritykselle niin paljon vahinkoa, hänet olisi rangaistava."

Valitettavasti Morey ei ole saanut rangaistusta toistaiseksi, koska NBA: n komission jäsen Adam Silver piti hänen vapaana puhua mieltään. Mielestäni sananvapaus ei tarkoita sitä, että voit käyttää sitä satuttaaksesi muita. Moreyn kommentit satuttavat ilmeisesti kaikkia kiinalaisia ​​yleisöjä.

Esittelyssä olevat tuotteet