Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Joel Embiid toivoo voivansa luoda Nikola Jokicin kaltaisen mestaruusihmeen
18 Jan

Joel Embiid toivoo voivansa luoda Nikola Jokicin kaltaisen mestaruusihmeen

Philadelphia 76ers luottaa Joel Embiidin vahvuuteen sijoittuakseen vakaasti itäisen konferenssin kolmen parhaan joukkoon. Kun Philadelphia 76ers voitti Denver Nuggetsin tällä kertaa 126-121, joukkue tuli varmemmaksi mestaruuden voittamiseen. Alunperin ihmiset luulivat, että kauden alussa, kun James Harden riisui Philadelphia 76ers Pelipaita ja lähti, joukkueen vahvuus kärsii vakavasti. Philadelphia 76ersin nykyinen tilanne on täysin erilainen kuin mitä ihmiset ajattelevat. Joukkue ei vain saavuttanut erinomaisia tuloksia, vaan myös inspiroi useiden nuorten pelaajien erinomaisia suorituksia.

Tässä pelissä Joel Embiid teki hullut 41 pistettä ja voitti urheasti vastustajansa vastustajan puolustuslohkoista huolimatta. Erityisesti Philadelphia 76ersin penkkipelaajat suoriutuivat myös hyvin, mikä teki Denver Nuggetsin mahdollisuudet vastahyökkäykseen vähäisiksi. Joel Embiidin 7 syöttöä puoliajalla nosti uran ennätyksen puoliajalla, ja hän oli 47. kerta, kun hän teki 40 pistettä tai enemmän yhdessä ottelussa, tehden hänestä ensimmäisen aktiivisen keskuksen. Pelin jälkeen Joel Embiid halasi Nikola Jokicia. Hän ihaili vastustajansa koripallohenkeä.

Kun ihmiset arvelivat, että Joel Embiid puhui provosoivia sanoja Nikola Jokicin korvaan, hän vastasi myönteisesti ja kertoi vastustajalleen olevansa liigan paras pelaaja. Joel Embiid ilmaisi ihailunsa Nikola Jokicin persoonallisuutta kohtaan ja kunnioituksensa jokaista Denver Nuggets Pelipaita pukeutunutta pelaajaa kohtaan. Viime kaudella Nikola Jokic loi ihmeen Denver Nuggetsille voittaakseen mestaruuden. Joel Embiid toivoo voivansa johtaa myös Philadelphia 76ersin luomaan ihmettä. Joel Embiid kertoi Nikola Jokicille: "Tehdään töitä yhdessä ja nähdään kahden viikon kuluttua."

Esittelyssä olevat tuotteet