Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Joel Hans Embiid toivoo uransa pelaavan vain Philadelphia 76ersissa
19 Aug

Joel Hans Embiid toivoo uransa pelaavan vain Philadelphia 76ersissa

Aihe Lionel Messin lähtemisestä Barcelonasta antoi monille ihmisille uuden käsityksen klubista. Joukkueessa pelanneista pelaajista useat pelaajat pystyivät pysymään samassa joukkueessa eläkkeelle siirtymiseen asti. Kun on kyse aina pelaamisesta joukkueessa, kaikki eivät voi olla ajattelematta Kobe Bryantia. Kobe Bryant on käyttänyt uransa aikana vain Los Angeles Lakers Pelipaita. Hän on erittäin kiitollinen tiimin luottamuksesta ja tuesta. Kobe Bryant Pelipaita on jaettu numeroihin 8 ja 24, ja nyt nämä kaksinumeroiset pelipaidat poistetaan käytöstä Los Angeles Lakersissa.

Monet NBA: n pelaajat toivovat voivansa pelata joukkueessa eläkkeelle siirtymiseen asti, mutta prosessissa on aina monia onnettomuuksia. Tällä hetkellä NBA: ssa Stephen Curry päättää todennäköisesti tämän asian. Hän on jo saanut jatkosopimuksen Golden State Warriorsilta. Tänään Joel Hans Embiid ja Philadelphia 76ers päättivät sopimuksensa uusinnan ennen aikataulua, ja molemmat osapuolet saavuttivat 196 miljoonan dollarin arvoisen neljän vuoden palkan.

Joel Hans Embiid toivoo pääsevänsä yhdessä Ben Simmonsin kanssa pudotuspeleihin. He putosivat itäisen konferenssin semifinaalista viime kaudella. Koska kilpailu itäisessä konferenssissa tulee olemaan kovempaa uudella kaudella, Philadelphia 76ers aikoo rekrytoida muita pelaajia liittymään. Sen jälkeen kun Philadelphia 76ers valitsi luonnoksessa Joel Hans Embiidin draftissa, hän on ollut tiimissä 7 vuotta. Joel Hans Embiid toivoo aina käyttävänsä Philadelphia 76ers Pelipaita. Hän haluaa myös olla sellainen pelaaja, joka pelaa vain yhdessä joukkueessa urallaan.

Esittelyssä olevat tuotteet