Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Jokaisen erityinen koripalloilija P. J. Tucker
09 Dec

Jokaisen erityinen koripalloilija P. J. Tucker

Pelaajien viime vuosien suoritusten perusteella vanhat pelaajat pystyvät yhä enemmän maalintekoon. Milwaukee Bucksin ja Miami Heatin välisessä ottelussa kaikki tunsivat jälleen kerran P. J. Tuckerin erinomaisen suorituskyvyn hyökkäyksen ja puolustuksen välillä. Tänä vuonna P. J. Tucker ei saanut Milwaukee Bucksin sopimusta uusittua ikänsä vuoksi. Pian sen jälkeen, kun P. J. Tucker riisui Milwaukee Bucks Pelipaita ja erosi, Miami Heat kutsui hänet mukaansa.

Kun Miami Heat vaihtoi puolustavia pelaajia vahingossa viime kaudella, joukkue allekirjoitti tällä kaudella P. J. Tuckerin ja Kyle Lowryn. Sen jälkeen kun nämä kaksi 35-vuotiasta pelaajaa käyttivät Miami Heat Pelipaita kilpaillakseen, joukkueen vahvuus on parantunut huomattavasti. Milwaukee Bucks katuu nyt ehdottomasti, että päästi P. J. Tuckerin irti ja teki tästä pelaajasta vastustajan edullisimman aseen. P. J. Tucker auttoi Milwaukee Bucksia saavuttamaan suuren menestyksen pudotuspeleissä viime kaudella. Kaikki eivät tiedä, miksi joukkue antaisi hänen mennä.

P. J. Tucker on erityinen koripalloilija kaikkien silmissä. Hän voi olla pelaaja, joka on kokenut eniten koripallojoukkueita. Vaikka P. J. Tucker ei saanut yhtä montaa huippupalkintoa kuin nuo tähtipelaajat, hän on pelaaja, joka todella ymmärtää koripallon hauskuuden. P. J. Tucker auttoi Milwaukee Bucksia voittamaan mestaruuden viime kaudella. Voiko Miami Heat voittaa tämän kauden mestaruuden hänen takiaan?

Esittelyssä olevat tuotteet