Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Joukkueiden suorituskyky NBA: n esikaudella
16 Oct

Joukkueiden suorituskyky NBA: n esikaudella

NBA -esikaudella jokainen joukkue esiintyi eri tavalla. Los Angeles Lakers teki kuuden ottelun tappioputken, Dallas Mavericks ja Sacramento Kings ovat voittaneet kaikki neljä peliä. Viime kaudella Sacramento Kings oli divisioonan viimeinen. Yleisö ei odottanut heidän voittavan Los Angeles Lakersin 116-112. Los Angeles Lakers valitsi vahvimman kokoonpanon esikauden viimeisessä pelissä, mutta valitettavasti he eivät silti pystyneet kääntämään tilannetta.

Viime kauden mestarina Milwaukee Bucksina he saivat kaksi voittoa ja kolme tappiota esikaudella. Esikauden peleistä päätellen monet joukkueet ovat muuttaneet vahvuuksiaan uudella kaudella. Pelaajien siirtoja tapahtui koko liigassa tänä kesänä, ja Los Angeles Lakers vaihtoi useita pelaajia. Monet nuoret pelaajat ovat menestyneet hyvin koripallo pelipaidat vaihtamisen jälkeen. Ne olivat aiemmin joidenkin joukkueiden korvike.

Esikauden jälkeen Miami Heat Pelipaita ja Dallas Mavericks pelipaita olivat erityisen suosittuja yleisön keskuudessa, ja molemmat joukkueet pelasivat paremmin kuin viime kausi. Los Angeles Lakersin kuuden ottelun tappioputki huolestuttaa monia faneja. Onko heidän strategiansa vaihtaa nuoria pelaajia vanhoille pelaajille todella toteutettavissa? Uusi NBA -runkosarja on alkamassa, ja Los Angeles Lakersin vahvuus selviää pian.

Esittelyssä olevat tuotteet