Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kevin Porter Jr. luottaa siihen, että Houston Rocketsia voidaan parantaa
25 Nov

Kevin Porter Jr. luottaa siihen, että Houston Rocketsia voidaan parantaa

Chicago Bulls putosi kolmannelle sijalle hävittyään kaksi peräkkäistä peliä. Kun Brooklyn Nets voitti Golden State Warriorsin viimeksi, joukkue jatkoi neljän peräkkäisen voiton voittamista ja on tällä hetkellä itäisen konferenssin ensimmäisellä sijalla. Brooklyn Netsin palattua listan kärkeen myös Milwaukee Bucksin ennätys parani. Nyt Milwaukee Bucks on edennyt 8 parhaan joukkoon ja joukkue on voittanut viisi peräkkäistä voittoa.

Brooklyn Netsin, Milwaukee Bucksin ja Miami Heatin elpymisen myötä Chicago Bullsin ei ole helppoa pysyä kolmen parhaan joukossa. Kaikki eivät odottaneet Houston Rocketsin voittavan Chicago Bullsia tällä kierroksella. He myös päättivät 15 ottelun tappioputkensa. Heidän joukossaan puolustaja Kevin Porter Jr., joka pukeutui nro 3-koripallo pelipaidat, pelasi erinomaisesti. Hän lähetti loistavia syöttöjä joukkuetovereilleen monta kertaa luodakseen maaleja. Kevin Porter Jr.:n täydelliset syötöt antoivat kahdeksan Houston Rocketsin pelaajaa tehdä yli 10 pistettä. Nuorena hänellä on maaginen johtajuuskyky.

Kun Kevin Porter Jr. leikkasi hiuksensa ja vaihtoi hiustyyliään, kaikki ajattelivat, että hän sopisi paremmin Houston Rockets Pelipaita luonteeseen. Kevin Porter Jr.:n koripallourasta on kulunut kaksi vuotta, mutta hänellä ei ole paljoa aikaa pelata pelejä. Siitä lähtien kun aiemmat joukkueet käsittelivät Kevin Porter Jr.:tä kauppapelaajana, hän on aina ollut pelaaja, jota joukkue ei käytä uudelleen. Vasta 21. tammikuuta 2021 Kevin Porter Jr. asettui virallisesti Houston Rocketsiin. Kevin Porter Jr. kiitti Houston Rocketsia hänen vahvistuksestaan. Hän on kasvanut nopeasti tämän vuoden aikana. Kevin Porter Jr.:n idoli on James Harden, joten uudelleen aloittaminen Houston Rocketsissa on hänelle erityisen jännittävää ja haastavaa.

Esittelyssä olevat tuotteet