Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Klay Thompsonilla on edelleen usko sotureihin
25 Sep

Klay Thompsonilla on edelleen usko sotureihin

Warriorsin kokoonpanossa on tapahtunut useita suuria muutoksia sesongin ulkopuolella. Ja mikä järkytti meitä eniten, oli Kevin Durantin lähtö. Sen sijaan, että hän allekirjoittaisi pidennyksen Warriorsin kanssa, hän hyväksyi Brooklyn Nets Pelipaita. Lisäksi kaksi kokenutta veteraania, Andre Iguodala ja Shaun Livingston, lähti myös.

Seurauksena on, että monet asiantuntijat eivät odota Warriorsin menestyvän ensi kaudella. He ovat yleensä luottavaisia ​​Lakersiin nyt. Koska joukkue sai valtavan lisäyksen tällä offseason: he onnistuivat saamaan Anthony Davisin käyttämään Los Angeles Lakers Pelipaita. Heillä on jo Lebron James kokoonpanossa, ja nyt he lisäävät Davisin. Davis on yksi parhaista pisteytysvoimista NBA: ssa. Joten Lakers varmasti tekee suuren läpimurron ensi kaudella.

Klay Thompsonilla on kuitenkin edelleen usko sotureihin. Hänen mielestään joukkueen keskeiset pelaajat eivät olleet muuttuneet. "Niin kauan kuin Stephen Curry ja minä olemme joukkueessa, tällä joukkueella on voimaa kilpailla mestaruudesta", hän sanoi. "Odota ja katso, todistamme sen sinulle."

Esittelyssä olevat tuotteet