Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kobe muistuttaa loistavasta urastaan
27 Jul

Kobe muistuttaa loistavasta urastaan

NBA: ssa kaikki muuttuu nopeasti. Esimerkiksi viime kauden suurin voittaja oli Kawhi Leonard. Hänen Toronto Raptors Pelipaita on NBA: n bestsellereitä. Mutta ensi kaudella on vaikea sanoa, että hän voi silti säilyttää nykyisen suosionsa. On kuitenkin yksi pelaaja, joka tunnetaan laajasti eläkkeelle siirtymisen jälkeen.

Tuo pelaaja on Kobe Bryant. Legendaarinen pelaaja on voittanut yhteensä viisi mestaruuden rengasta. Hänen Los Angeles Lakers Pelipaita on jäänyt eläkkeelle, ja hänet on tarkoitus kunnioittaa tulevaisuudessa Hall of Fame -pelaajana. Äskettäin haastatteluohjelmassa hän muistuttaa loistavasta urastaan. Kaksi viimeistä mestaruutta ovat edelleen vaikuttuneita hänestä. Hän uskoo, että ilman Paul Gasolia hän ei olisi voittanut kahta mestaruutta.

Hän sanoi: "O'Nealin lähdön jälkeen kamppailen kolme vuotta enkä voinut tehdä läpimurtoa pudotuspeleissä. Sitten Gasolista tuli joukkuetoverini ja tilaisuuteni tuli. Joten olen erittäin kiitollinen hänelle. Ilman häntä en tekisi ole mikä olen nyt. "

Esittelyssä olevat tuotteet