Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kobe on hyvin kiitollinen Gasolille
25 Jul

Kobe on hyvin kiitollinen Gasolille

Vaikka NBA: n eniten katsotut joukkueet ovat Warriors ja Rockets, se ei ollut tilanne kymmenen vuotta sitten. Se oli Lakers ja Celtics, ja Los Angeles Lakers Pelipaita oli suosittu kaikkien koripallofanien joukossa. Kummankin ryhmän välinen kilpailu oli ollut suurin asia NBA: ssa. Äskettäin Kobe Bryant muistutti kilpailevansa Celticsin kanssa uransa aikana.

Aluksi, kun Shaquille O'Neal lähti Lakersista, Kobe taisteli. Hän johti Lakersia kolmena peräkkäisenä vuotena ilman pudotuspelejä. Päinvastoin, näimme usein Boston Celtics Pelipaita finaalivaiheessa. Sitten Lakers teki lopulta merkittävää edistystä vuonna 2008: he allekirjoittivat Paul Gasolin. Espanjan keski-eteenpäin läsnäolo auttoi Kobea suuresti. Sen jälkeen Lakersin vahvuus oli parantunut huomattavasti.

Lopulta Lakers voitti kaksi peräkkäistä mestaruutta vuosina 2009 ja 2010. Joten Kobe on erittäin kiitollinen Gasolille. Hän sanoi: "Minulla on viisi mestaruusrengasta. Mutta ilman Gasolia urani ei olisi saavuttanut nykyistä tasoa."

Esittelyssä olevat tuotteet