Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Koripallo itsessään on joukkuepeliä
16 Dec

Koripallo itsessään on joukkuepeliä

Koripallo itsessään on peli, joka perustuu joukkueen vahvuuteen. Kaikki eivät tiedä, milloin siitä on tullut yksilöllisten kykyjen edustaja. Tänä vuonna monet joukkueen pääpelaajista loukkaantuivat eivätkä pystyneet pelaamaan. Se ei kuitenkaan ollut huono ennätys, joka seurasi joukkuetta, vaan he saavuttivat hyviä tuloksia joukkuevoimallaan. Tällä kertaa Cleveland Cavaliersin ja Memphis Grizzliesin pääpelaajat loukkaantuivat, mutta kumpikin saavutti voittoputken ja eteni liigassa neljännelle sijalle.

Tällä kierroksella Cleveland Cavaliers voitti Houston Rocketsin 124-89, ja joukkue voitti viisi peräkkäistä voittoa. Cleveland Cavaliersin nousu yllätti monet katsojat. Alun perin kaikki luulivat, että Collin Sextonin poissaolo vaikuttaisi vakavasti joukkueen ennätykseen, mutta nyt näyttää siltä, ​​että se on täyttänyt muiden pelaajien parantamisen varaa. Ennen kuin Collin Sexton halusi riisua Cleveland Cavaliers Pelipaita ja lähteä, mutta valitettavasti joukkue ymmärsi, että hänellä on edelleen käyttöarvoa, eikä hän halua päästää häntä irti. Cleveland Cavaliersin nykyisestä ennätyksestä päätellen Collin Sextonille on tullut itsestään selväksi halu lähteä.

Myös Memphis Grizzliesin pääpelaajan Ja Morantin poissaolo toi joukkueelle läpimurtoparannuksen. Joukkue teki viime vuosien korkeimman ennätyksen. Memphis Grizzlies on voittanut neljä peräkkäistä voittoa, ja niiden puolustustehokkuus ja nettotehokkuus sijoittuivat liigan ensimmäiseksi näissä peleissä. Tällä kaudella Memphis Grizzlies Pelipaita esiintyvät suurella todennäköisyydellä pudotuspeleissä. Kuinka pitkälle he voivat taistella joukkueena? Kaikki eivät ole vieläkään optimistisia joukkueeseen, jolla ei ole erinomaisia ​​pelaajia joukkueessa. Voiko Memphis Grizzlies muuttaa käsitystä ihmisistä tämän kauden pelissä?

Esittelyssä olevat tuotteet