Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kyrie Irving kärsii loukkaantumisista
30 Sep

Kyrie Irving kärsii loukkaantumisista

Kyrie Irvingiä pidetään NBA: n kykyisimpänä ammuntavartijana, ja hän on todistanut itsensä: hän auttoi Cavaliersia voittamaan mestaruuden vuonna 2016. Mutta sen jälkeen hän lähti Cavaliersista ja käytti Boston Celtics Pelipaita. Syynä hän lähti siihen, että hän halusi olla joukkueen johtaja, mutta hän ei voinut tehdä niin Cavaliersin kanssa.

Koska Cavaliersin johtaja oli tuolloin Lebron James, eikä Irving pystynyt ohittamaan häntä johtajana, joten hän lähti. Hän ei kuitenkaan onnistunut saavuttamaan toiveitaan myös Celticsin kanssa. Joukkue ei tuottanut tarpeeksi kemiaa, minkä vuoksi Bucks eliminoi ne 4-1 pudotuspeleissä. Irving oli turhautunut, joten hän lähti jälleen. Hän allekirjoitti sopimuksen Netsin kanssa sesongin ulkopuolella. Joten ensi kaudella tulemme näkemään hänet käyttävän Brooklyn Nets Pelipaita.

Kyrie Irving kärsii kuitenkin loukkaantumisista nyt. Verkkojen sisäisessä harjoitteluottelussa hänet kyynärpään kasvoihin, aiheuttaen murtuman vasemmalle kasvoille. Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hänen kasvonsa loukkaantuivat, joten joukkueen lääkärit ottivat sen vakavasti ja ottivat hänet päivittäiseen tarkkailuluetteloon.

Esittelyssä olevat tuotteet