Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Kyrie Irvingin täytyy rauhoittua ja pelata hyvin Brooklyn Netsissä
24 Sep

Kyrie Irvingin täytyy rauhoittua ja pelata hyvin Brooklyn Netsissä

Saako Kyrie Irving jatkoa Brooklyn Netsille? Tähän kysymykseen ei ole tarkkaa vastausta. Brooklyn Netsin kolme suurta pelaajaa eivät ole vielä saaneet jatkosopimusta, joukkue näkee lopulliset pelituloksensa uudella kaudella. Sekä Kevin Durant että Kyrie Irving käyttivät Brooklyn Nets Pelipaita heinäkuussa 2019, joten heidän 4-vuotinen sopimuksensa päättyy vuonna 2023. Brooklyn Netsillä on viimeinen vuosi jäljellä näiden pelaajien arvoa, ovatko he ansainneet joukkueen halukkuuden käyttää paljon rahaa jäädäkseen.

Kaikki tunnustavat edelleen Kevin Durantin vahvuuden, eikä yleisö suosii Kyrie Irvingin vahvuutta. Kyrie Irving tuli Cleveland Cavaliersiin luonnoksen ensimmäiseksi. Valitettavasti LeBron Jamesin auran alla hän ei saanut joukkueen huomiota. Osoittaakseen voimansa Kyrie Irving riisui Cleveland Cavaliers Pelipaita ja lähti Boston Celticsiin. Boston Celticsin lahjakkaassa klubissa Kyrie Irving haluaa muuttaa suunnitelmaansa uudelleen.

Kyrie Irving on aina tunnustanut, että joukkue ei ole arvostanut hänen vahvuuksiaan, ja hän toivoo löytävänsä joukkueen samalla tasolla kuin Los Angeles Lakers priorisoi Kobe Bryantia. Vaikka Kyrie Irving ei pelannut Los Angeles Lakersissa, hänen idolinsa Kobe Bryant Pelipaita ripustettiin aina huoneeseensa. Kyrie Irving toivoo saavansa joukkueen huomion idolinsa Kobe Bryantin tavoin, joten hänen on nyt pelattava hyvin Brooklyn Netsissä saadakseen jatkosopimuksen.

Esittelyssä olevat tuotteet