Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
LaVine ehdotti onnistuneesti tyttöystävälleen
15 Apr

LaVine ehdotti onnistuneesti tyttöystävälleen

Nyt Bullsin avainpelaaja on Zach LaVine. Hänen kykynsä on tunnustettu Bullsin nykyisistä kamppailuista huolimatta. Hän keskimäärin 25,5 pistettä, 4,8 levypalloa ja 4,2 apua per peli tällä kaudella. Siksi hänen Chicago Bulls Pelipaita oli suosittu monien faneiden keskuudessa. Lisäksi hänen tärkein hetkensä oli, kun hän osallistui All-star dunk -kilpailuun.

Dunk-kilpailu on All-star-viikonlopun kiinnostavimpana yksityiskilpailuna herättänyt paljon huomiota. Ja tämän vuoden dunk-kilpailussa suosikki oli Miami Heat Pelipaita. Koska Derrick Jones Jr. Heatista voitti mestaruuden. Mutta itse asiassa LaVinen maine kilpailussa on korkeampi kuin Jonesin. Hänen sänkyään on ilo katsella, ja hän voitti kilpailun kaksi vuotta peräkkäin vuosina 2015 ja 2016.

Äskettäin hän jäi kotiin perheensä kanssa kaikkien NBA-pelien keskeyttämisen vuoksi. Tänä aikana hän teki mielekästä asiaa. Hän ehdotti tyttöystävälleen Hunter Maria ja hän sanoi kyllä, ja on hyvin romanttista, että he ovat toistensa ensimmäinen rakkaus. Siunataan heitä.

Esittelyssä olevat tuotteet