Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
LeBron James laittaa pelimerkkinsä vanhoille pelaajille
19 Sep

LeBron James laittaa pelimerkkinsä vanhoille pelaajille

LeBron James ja Russell Westbrook ovat jo pukeutuneet treenaamaan Los Angeles Lakers Pelipaita, ja Anthony Davis piti myös hääseremonian vaimolleen. Anthony Davis näyttää pitemmältä ilman koripallo pelipaidat. Tällä kertaa hänellä oli yllään musta puku ja smokki. Anthony Davisilla ei ollut paljon mahdollisuuksia pelata viime kaudella sairautensa vuoksi. Voiko hän pitää kehonsa terveenä tällä kaudella? Fanit toivovat, että nämä häät tuovat onnea Anthony Davisille, ja nyt hän on jälleen korjannut eri merkityksellisiä sormuksia.

Kun LeBron James koki vaikean aikataulun viime kaudella, tällä kaudella hän haluaa voittaa mestaruuden uudelleen 36 -vuotiaana. Tavallisten koripalloilijoiden on vaikea saavuttaa huipputilansa 36 vuoden iän jälkeen ja heidän fyysinen kunto heikkenee ikä. Los Angeles Lakersilla ja LeBron Jamesilla on nelivuotinen sopimus viimeisen vuoden kanssa jäljellä, joten pelistä kaudella 2021-2022 on tullut hänelle tärkeä käännekohta. Jos LeBron James voi edelleen johtaa Los Angeles Lakersia voittaakseen mestaruuden, joukkue valitsee ehdottomasti uusinnan. Ja jos hän ei toimi hyvin uudella kaudella, hän voi paitsi lähteä Los Angeles Lakersista, myös harvempi joukkue kutsuu hänet mukaan.

Uudella kaudella Los Angeles Lakers totesi myös LeBron Jamesin järjestelyjä, ja joukkue rekrytoi monia erinomaisia ​​pelaajia liittymään. LeBron James asetti viimeisen neuvottelusarjan erinomaisille vanhoille pelaajille. Hän uskoo, että vanhojen pelaajien rikas kokemus on tärkeämpää kuin nuorten pelaajien räjähtävä voima. LeBron James on myös erittäin iloinen voidessaan pelata näiden vanhojen ystävien kanssa uudella kaudella. Olivat he sitten vastustajia tai joukkuetovereita, nyt heidän on työskenneltävä kovasti voittaakseen viimeisen mestaruuden.

Esittelyssä olevat tuotteet