Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
LeBron Jamesin ja Cleveland Cavaliersin suhde
23 Dec

LeBron Jamesin ja Cleveland Cavaliersin suhde

NBA-peleissä vaihtelut itäisen konferenssin joukkueiden rankingissa ovat aina suurempia kuin muutokset läntisen konferenssin rankingissa. Itäisen konferenssin rankingissa tapahtuu useita muutoksia vuosittain, ja läntinen konferenssi on suhteellisen vakaa. Joka vuosi nämä joukkueet etenevät pudotuspeleihin. Itäisessä konferenssissa tällä kaudella Boston Celtics ja Atlanta Hawks taantuivat, kun taas Cleveland Cavaliers ja Chicago Bulls nousivat toiselle ja kolmannelle sijalle. Näiden kahden joukkueen nousu on lisännyt kilpailua itäisessä konferenssissa.

Cleveland Cavaliers on voittanut jo kuusi peräkkäistä voittoa. He voittivat myös viime kauden mestarin Milwaukee Bucksin. Kaikki tietävät, että LeBron James on käyttänyt Cleveland Cavaliers Pelipaita kahdesti uransa aikana. Hänellä on erilaiset tunteet tätä joukkuetta kohtaan. Nyt kun Los Angeles Lakers on joutunut huonoon tilaan, fanit ovat toivoneet, että LeBron James voi pukea 6-koripallo pelipaidat uudelleen. Lähteekö LeBron James Los Angeles Lakersin vaikeimpana aikana? Hänen sopimustaan ​​joukkueen kanssa on jäljellä kuusi kuukautta.

Los Angeles Lakers on tällä hetkellä 7. sijalla läntisessä konferenssissa, ja he ovat kamppailleet lopullisessa listassa kahden kauden ajan. Tänä vuonna Los Angeles Lakersin suunnitelma yhdistää vahvat vanhat pelaajat näyttävät epäonnistuneen, eikä heidän yhdistämisensä tuottanut hyviä tuloksia. Ei tiedetä, käyttääkö LeBron James Los Angeles Lakers Pelipaita puolen vuoden jälkeen. Ei myöskään tiedetä, palaako hän Cleveland Cavaliersiin kolmannen kerran. Kaikki toivovat, että hän voi vihdoin ilmoittaa vetäytyvänsä alkuperäisessä joukkueessa.

Esittelyssä olevat tuotteet