Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Leikkureita tulisi odottaa
13 Aug

Leikkureita tulisi odottaa

NBA: lla tapahtui paljon kesällä. Yksi järkyttävimmistä oli Leonard, jolla oli Los Angeles Clippers Pelipaita. Clippers ei ole aikaisemmin ollut hieno joukkue, mutta Leonard on yksi NBA: n kyvykkäimmistä pelaajista. Johdettuaan Raptorsin mestaruuteen viime kaudella, Leonard sai paljon kiitosta.

Lopulta hän kuitenkin päätti liittyä Clippersiin, koska hän katsoi tehneensä oikean päätöksen. Vaikka Los Angeles Lakers Pelipaita on jo pitkään ollut Los Angelesin symboli, hänellä on parempi käsitys Clippersistä. Kahdella Los Angeles -joukkueella on erilaisia ​​pelityylejä. Lakerit luottavat enemmän supertähtien yksilöllisiin kykyihin. Joten jos tähdet eivät pelaa hyvin, ne ovat passiivisia. Clippers puolestaan ​​korosti enemmän tiimityötä.

Clippers ovat ylpeimpiä puolustuksestaan, joka usein painostaa vastustajia. Ja siksi Leonard pitää tästä joukkueesta. Hän on erittäin hyvä puolustava pelaaja, joten heillä on sama tyyli. Tämän seurauksena Clippersin ensi kauden suorituskyky on odotuksen arvoinen.

Esittelyssä olevat tuotteet