Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Los Angeles Clippers uudisti Kawhi Leonardin kuntoutuessaan
13 Aug

Los Angeles Clippers uudisti Kawhi Leonardin kuntoutuessaan

Viime kaudella Los Angeles Clippers eteni länsikonferenssin finaaliin suureksi yllätykseksi sisäisille johtajille. He uskovat, että joukkue pystyy voittamaan mestaruuden tämän pelaajaryhmän johdolla. Vaikka kaikki eivät ole optimistisia Kawhi Leonardin suorituskyvyn suhteen, Los Angeles Clippers uudisti edelleen sopimuksensa neljän vuoden 176,3 miljoonan dollarin määrällä. Viime vuosina Kawhi Leonard on kärsinyt sairaudesta monta kertaa, ja hänen on vaikea pukeutua koripallo pelipaidat pelatakseen koko kauden.

Viime kaudella Los Angeles Clippers eteni jälleen pudotuspeleihin Kawhi Leonardin ja Paul Georgen johdolla. Valitettavasti Kawhi Leonard loukkaantui jälleen kriittisimmässä pelissä ja joukkue menetti mestaruuden mahdollisuuden. Monet katsojat ajattelivat, että sen jälkeen kun Kawhi Leonard loukkaantui tällä kertaa, Los Angeles Clippers ei halua jatkaa sopimustaan. Kaikki eivät kuitenkaan koskaan ajatelleet, että Los Angeles Clippers panisi edelleen toivonsa näihin kahteen pelaajaan. Kawhi Leonardilla on myös vaikeuksia pukeutua Los Angeles Clippers Pelipaita uuden kauden runkosarjassa. Hänen vammansa ei ole parantunut.

Miksi Los Angeles Clippers uskoo Kawhi Leonardin vahvuuteen niin paljon? Hänen vammansa on odotettava ainakin ensi vuonna, ennen kuin hän voi toivoa palaavansa kilpailuun. Kawhi Leonardin loukkaantuminen tuo mukanaan monia tuntemattomia seurauksia, mutta Los Angeles Clippers allekirjoitti silti hänen kanssaan neljän vuoden pituisen sopimuksen. Monet fanit ovat kyseenalaistaneet tämän sopimuksen allekirjoittamisen. Panos Los Angeles Clippersin ja Kawhi Leonardin välillä on lopulta todellinen voittaja.

Esittelyssä olevat tuotteet