Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Los Angeles Lakers aloittaa vuoden 2022 sopimussuunnitelman etuajassa
31 Dec

Los Angeles Lakers aloittaa vuoden 2022 sopimussuunnitelman etuajassa

Los Angeles Lakers kohtasi liian monia uskomattomia asioita vuonna 2021. Tällä hetkellä heillä ei ole voimia kilpailla mestaruudesta. Los Angeles Lakersin hankinnat kesällä ovat osoittautuneet epäonnistuneiksi, ja vanhojen pelaajien yhteistyön on vaikea parantaa joukkueen vahvuutta. Vanhojen pelaajien loukkaantumisten jälkeen Los Angeles Lakers on aloittanut uuden layoutin etuajassa. Ensinnäkin Los Angeles Lakers päätti vaihtaa Rajon Rondon, joukkue ei odota hänen räjähdysmäisyyttään pudotuspeleissä.

Tämän kauden alussa Los Angeles Lakers päätti vaihtaa joitakin nuoria pelaajia, ja joukkue jätti tilaa varoille rekrytoida upeita vanhoja pelaajia liittymään. Nyt kun Los Angeles Lakers on alkanut jälleen käydä kauppaa vanhoilla pelaajilla, joukkue haluaa tehdä rahalle jälleen tilaa rekrytoidakseen muita pelaajia mukaan. Los Angeles Lakersin on määrä olla vaikea päästä finaaliin tällä kaudella, joten joukkue aikoo aloittaa uuden suunnitelman talven hankinnoissa. Los Angeles Lakers Pelipaita on edelleen nuorten pelaajien tavoite, joten joukkueen tarvitsee vain hoitaa rahoitustila.

Nykyään Lebron James Pelipaita ovat jälleen kerran ostaneet innostuneesti, sillä hänen 37. syntymäpäivänsä on koittanut. LeBron James on erittäin kiitollinen kaikille tuesta ja rohkaisusta. Hän työskentelee kovemmin saavuttaakseen läpimurtoja. Ehkä ikä voi viedä pelaajien fyysisen kunnon, mutta heidän taidot ovat aina tehokkain ase.

Esittelyssä olevat tuotteet