Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Los Angeles Lakers arvostaa pelaajien fyysistä kuntoa
11 Sep

Los Angeles Lakers arvostaa pelaajien fyysistä kuntoa

Eri NBA -joukkueiden pelaajat vaihtuvat edelleen. Los Angeles Lakers lähetti lopulta Marc Gasolin, ja joukkue aloitti DeAndre Jordanin liittymisen. Tänä vuonna Los Angeles Lakersin pelaajat ovat epävarmoja. DeAndre Jordan on myös 33 -vuotias. Viisi vuoden 2021 draftin Los Angeles Lakersin pelaajista on alle 25 -vuotiaita, muuten lähes kaikki joukkueen pelaajat ovat yli 30 -vuotiaita. Yleisö ei ymmärtänyt, miksi Los Angeles Lakers teki tällaisen allekirjoituspäätöksen. Jokainen voi vain odottaa pelin alussa annettua vastausta.

DeAndre Jordanilla on kunnia käyttää Los Angeles Lakers Pelipaita tässä kaupassa. Hän palasi Los Angelesiin kolmen vuoden kuluttua. DeAndre Jordan käytti myös Los Angeles Clippers Pelipaita kolme vuotta sitten. Hän työskenteli lujasti tässä tiimissä 10 vuotta. Valitettavasti, kun Los Angeles Clippers rakennettiin uudelleen vuonna 2017, joukkue myi DeAndre Jordanin ja muut pelaajat sopimuksena. Vaikka DeAndre Jordan ei ole hyvä maalintekijä, hän on erittäin hyvä torjumaan ja torjumaan laukauksia. DeAndre Jordan on hyvä pelaaja, joka auttaa joukkuetovereitaan syöttöpisteissä. Hänen vahva fyysinen laatu on hallitseva puolustuksessa.

Pelaajien fyysinen terveys on vielä enemmän kyky, ja Los Angeles Lakers arvostaa DeAndre Jordanin fyysistä kuntoa. Sen jälkeen kun Los Angeles Lakers koki suurimman osan loukkaantuneista pelaajista, jotka eivät pystyneet osallistumaan kilpailuun viime kaudella, joukkueen allekirjoittaminen tänä kesänä on tärkeämpää terveiden pelaajien säilyttämiseksi. Voiko DeAndre Jordanin ja Rajon Rondon lisääminen auttaa LeBron Jamesia ja Anthony Davisia saavuttamaan parempia tuloksia? Yleisö odottaa innolla Los Angeles Lakersin uuden kauden ensimmäistä peliä.

Esittelyssä olevat tuotteet