Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Los Angeles Lakers kärsi esikauden aikana kolmen ottelun tappioputken
11 Oct

Los Angeles Lakers kärsi esikauden aikana kolmen ottelun tappioputken

Los Angeles Lakers hävisi kolme peräkkäin NBA: n ennakkokaudella 2021, ja joukkue lähetti LeBron Jamesin ja Russell Westbrookin, mutta ei onnistunut kääntämään tappiota. Lopulta Golden State Warriors voitti Los Angeles Lakersin 121-114, ja Stephen Curry teki pelin korkeimmat 30 pistettä. Tällä kaudella Dwight Howard pukeutui uudelleen Los Angeles Lakers Pelipaita ja tuntui paremmalta ja vakaammalta. Hän oppi lisää joukkueen vahvuudesta pelissä. Stephen Curry käyttää edelleen Golden State Warriors Pelipaita nro 30. Hän nauttii jokaisesta ottelusta LeBron Jamesia vastaan.

Tässä pelissä Los Angeles Lakersin suurin virhe oli Russell Westbrook. Russell Westbrook ei edelleenkään ole täysin integroitunut Los Angeles Lakers -järjestelmään, joten hän tarvitsee lisää pelejä. Ennen kuin Russell Westbrook oli Washington Wizardsissa, hän oli vastuussa vain loukkaavista pisteytyksistä, joten hän harvoin opiskeli puolustusta. Koska Russell Westbrook liittyi Los Angeles Lakersiin, hän ymmärsi, että koripallon voima ei ole vain hyökkäysvoima, vaan myös puolustuksen parantaminen.

Kaikki ovat edelleen täynnä luottamusta Russell Westbrookin vahvuuksiin, hän tarvitsee vain aikaa sopeutua uuteen ympäristöön. Golden State Warriorsin hyökkääjävoima on edelleen varsin hyvä, mutta joukkueen puolustusongelmia ei valitettavasti ole ratkaistu. Mikä on Los Angeles Lakersin vahvuus? Voivatko nämä erinomaiset vanhat pelaajat uudella kaudella tuoda jännittäviä pelejä yleisölle?

Esittelyssä olevat tuotteet