Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Los Angeles Lakers luottaa Los Angeles Clippersiin
09 Jan

Los Angeles Lakers luottaa Los Angeles Clippersiin

Los Angeles Lakers löysi jälleen onnistumisen tunteen Los Angeles Clippersin kanssa, ja heidän neljän pelin tappioputki päättyi vihdoin. Viime vuosina on ollut harvinaista nähdä LeBron Jamesin ja James Hardenin kilpailemassa samalla kentällä. Loppujen lopuksi nämä kaksi pelaajaa pelaavat eri sarjoissa, ja he kohtaavat vain finaalissa pudotuspeleissä. Kun James Harden on päättänyt käyttää Los Angeles Clippers Pelipaita tänä vuonna, hänellä on enemmän mahdollisuuksia kilpailla LeBron Jamesin kanssa samalla lavalla.

Tämä on merkittävä voitto. Sen ansiosta Los Angeles Lakers ei vain voi ohittaa Golden State Warriorsia, vaan antaa myös Los Angeles Lakersille mahdollisuuden palata pudotuspeleihin. LeBron James ei koskaan luopuisi tällaisesta loistavasta tilaisuudesta, joten hänen täytyi voittaa tämä ottelu kaikesta huolimatta. Kun nuorten pelaajien vahvuus kasvaa tällä kaudella, monet ihmiset ovat arvostelleet näiden vanhojen pelaajien vahvuutta. LeBron James käytti yhtä peliä säilyttääkseen ihmisarvonsa. Hän on edelleen vahva edustaja yllään Los Angeles Lakers Pelipaita.

LeBron Jamesin ja James Hardenin kilpaillessa samalla lavalla, Los Angeles Clippersin voittoputki katkesi jälleen. Loppujen lopuksi James Harden ei ole yhtä vahva kuin LeBron James, joten hän ei voi muuttaa joukkueen tilannetta henkilökohtaisilla kyvyillään. Kun Suns ja Los Angeles Lakers etenivät jälleen pudotuspeleihin, Golden State Warriors putosi 12. sijalle ja jäi pudotuspeleistä väliin. Tällä hetkellä jokaisen läntisen konferenssin joukkueen veteraanipelaajat yrittävät parhaansa voittaakseen. Onko James Hardenilla ja Chris Paulilla vihdoin mahdollisuus saavuttaa mestaruustavoitteensa?

Esittelyssä olevat tuotteet