Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Luka Doncic tuo meille yllätyksiä
25 Oct

Luka Doncic tuo meille yllätyksiä

NBA: n uusi kausi on nyt virallisesti alkanut. Eilisessä Dallas Mavericksin ja Washington Wizards -pelin välisessä pelissä meillä oli vaikuttava pelaaja. Pelaaja on Luka Doncic. Pelissä hänen Dallas Mavericks pelipaita herätti kaiken huomion. Ja hänen erinomainen suorituskyky lopulta johti joukkueen voittoon.

Viime kaudella, vaikka Mavericks ei päässyt pudotuspeleihin, Doncicin kyky sai silti paljon kiitosta. Monet fanit uskoivat hänen olevan Lebron Jamesin seuraaja. Me kaikki tiedämme, että James on tällä hetkellä NBA: n menestynein pelaaja. Hänen Los Angeles Lakers Pelipaita on suosittu monien faneiden keskuudessa. Joten Doncicilla on kunnia mainita hänet samassa luokassa kuin James, mutta toisaalta se osoittaa olevansa erittäin kykenevä. Hänellä oli eilisen pelin aikana 34 pistettä ja 9 levypalloa.

Vaikka Doncic on aloittelija toisena vuonna, hänellä on paljon kokemusta pelistä. Hän työskenteli hyvin toisen Mavericks-tähden Kristaps Porzingisin kanssa. Uskomme, että duo tarjoaa meille monia yllätyksiä tällä uudella kaudella.

Esittelyssä olevat tuotteet