Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Miami Heat ja Chicago Bulls pelasivat hyvin tällä kaudella
23 Oct

Miami Heat ja Chicago Bulls pelasivat hyvin tällä kaudella

NBA Miami Heat ja Chicago Bulls palasivat vahvasti tällä kaudella, ja molemmat joukkueet voittivat molemmissa peleissä. Los Angeles Lakers ja Boston Celtics hävisivät molemmat pelit, eikä kumpikaan joukkue aloittanut kautta hyvin. Alkuvuosina Los Angeles Lakers ja Boston Celtics olivat molemmat yksi liigan vahvimmista joukkueista, ja heidän koripallo pelipaidat olivat myös suosituimmat. Los Angeles Lakers voitti mestaruuden uudelleen kaudella 2019, ja Boston Celtics ei ole voittanut mestaruutta uudelleen 13 vuoteen.

Tällä kierroksella Miami Heat voitti Milwaukee Bucksin 137-95 ja Chicago Bulls New Orleans Pelicansin 128-112. Nämä kaksi joukkuetta pelasivat erittäin hyvin esikaudella. Chicago Bulls Pelipaita oli kuuluisa kaikkialla maailmassa Michael Jordanin ansiosta, mutta nyt tämä joukkue toivoo saavansa uudelleen vireille uuden kunnian aikakauden. Nämä nuoret pelaajat ovat antaneet Chicago Bullsille uutta toivoa, ja heistä tulee varmasti yksi tämän kauden vahvimmista vastustajista.

Viime kaudella Miami Heat vaikeutti joukkueen pelaajien yhteispelaamista uuden kruunuviruksen tartunnan vuoksi. Kaikki nämä tämän kauden erinomaiset pelaajat ovat pukeneet Miami Heat Pelipaita valmistautuakseen runkosarjaan, eivätkä he menetä peliä helposti. Los Angeles Lakers on hävinnyt kahdeksan peliä peräkkäin, ja heidän vaikeasti löydettävä voittotilanne on pettynyt yleisöön. Myös joukkueiden vahvuus on muuttunut tällä kaudella, ja kaikki odottavat innolla sijoituksia 10 kierroksen jälkeen.

Esittelyssä olevat tuotteet