Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Miksi Bucks allekirjoitti Thanasis Antetokounmpon?
04 Sep

Miksi Bucks allekirjoitti Thanasis Antetokounmpon?

Muutama vuosi sitten Bucks ei ollut hieno joukkue. Mutta sen jälkeen kun Giannis Antetokounmpo käytti Milwaukee Bucks Pelipaita, he saivat suuren potkun. Hänestä on tullut joukkueen ehdoton ydin viidessä vuodessa, ja hänen superpisteytymiskykynsä on vakava uhka muille joukkueille. Viime kaudella hän johti joukkueen ensimmäisen sijaan runkosarjassa.

Joten Bucksin johtajat ottivat hänet vakavasti, minkä vuoksi he allekirjoittivat Thanasis Antetokounmpon heinäkuussa: he halusivat pitää hänet. Itse asiassa heinäkuussa he allekirjoittivat paitsi Thanasis, myös Robin Lopez. Robin on hieno keskus, joka käytti Chicago Bulls Pelipaita viime kaudella. Vaikka Thanasis ei ole yhtä kykenevä kuin Robin, hän on Giannisin veli. Kun Giannis ja hänen veljensä molemmat pelaavat taalaa, Giannis tuntee olevansa sidoksissa joukkueeseen.

Joten Bucksilla ei ole mitään menetettävää allekirjoittamalla Thanasis kahdeksi vuodeksi ja 3 miljoonaa dollaria. Jos Giannis pysyy dollarin kanssa riittävän kauan, he saavat enemmän. Siksi he tekivät viisaan päätöksen.

Esittelyssä olevat tuotteet