Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Milwaukee Bucks voitti uuden kauden ensimmäisen pelin
21 Oct

Milwaukee Bucks voitti uuden kauden ensimmäisen pelin

NBA:n runkosarja 2021-2022 alkaa virallisesti viime kauden mestarin Milwaukee Bucksin ensimmäisellä ottelulla Brooklyn Netsiä vastaan. Lopulta Milwaukee Bucks voitti Brooklyn Netsin 127-104 ja voitti ensimmäisen pelin. Giannis Antetokounmpon erinomainen esitys sai yleisöltä lämpimät suosionosoitukset. Giannis Antetokounmpo ja Kevin Durant tekivät myös tässä pelissä 32 pistettä. Brooklyn Netsin pääpelaaja Kyrie Irving ei ilmestynyt peliin.

Giannis Antetokounmpon vahvuus on parantunut tällä kaudella, ja hän katkaisi Kevin Durantin kahdessa lohkossa. Ennen kuin monet pelaajat eivät kyenneet estämään Kevin Durantin maalitilannetta, nyt Giannis Antetokounmposta on tullut hänen ykkönen estävä vastustaja. Nuoresta Giannis Antetokounmposta on tulossa yhä komeampi Milwaukee Bucks Pelipaita. Hänen pituus, käsivarren pituus ja hyppykyky ovat saavuttaneet erittäin korkean tason. Vuosien kokemuksen jälkeen mestaruuden voitto viime kaudella lisäsi Giannis Antetokounmpolle itseluottamusta. Hän pelasi itsevarmuudella vahvemmin pelissä.

Brooklyn Nets epäonnistui ensimmäisessä pelissä, ja sekä Kevin Durant että James Harden olivat surullisia. Kyrie Irving ei tilapäisesti voi pelata Brooklyn Nets Pelipaita, koska hän kieltäytyi saamasta rokotusta. Kyrie Irvingin poissaolo toi silti joukkueelle suuria tappioita, ja Milwaukee Bucksilla oli selkeä etu pelissä. Pelin paras pelaaja oli Giannis Antetokounmpo, joka teki useita erinomaisia ​​katkaisuja ja ryösti vastustajan maaleja.

Esittelyssä olevat tuotteet