Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Milwaukee Bucksin ja Phoenix Sunsin viides peli on ratkaiseva
15 Jul

Milwaukee Bucksin ja Phoenix Sunsin viides peli on ratkaiseva

Milwaukee Bucks veti kokonaispistemäärän takaisin 2-2: een neljännessä ottelussa, ja molemmat joukkueet palasivat uuteen lähtökohtaan. Milwaukee Bucks on saanut vauhtia voittoputken jälkeen, ja joukkueen vahvuus on kypsynyt ja vakaa. Milwaukee Bucks on löytänyt Phoenix Sunsin puutteet. Kuinka he voivat palauttaa tilanteen laskeutumisensa jälkeen? Chris Paul haluaa todella voittaa mestaruuspokaalin tällä kertaa. Hänen urallaan ei ole paljon aikaa jäljellä.

Chris Paul oli hieman uupunut tässä pelissä ja teki vain 10 pistettä 37 minuutissa. Vaikka Devin Booker sai vihdoin 42 pistettä, hän joutui pelaamisen aikana erilaisten puolustusten ja voimakkaiden hyökkäysten kohteeksi, ja yleisö pelkäsi häntä loukkaantuvan. Milwaukee Bucks muutti strategiaa tässä pelissä. He vaihtoivat pisteyttävän pelaajan Khris Middletoniksi, ja Giannis Antetokounmpo puolusti täysin Chris Paulin rikkomusta. Giannis Antetokounmpo puolustaa varastaa, Phoenix Suns teki paljon virheitä, ja vastustajat ovat voittaneet puutteet.

Pelin jälkeen Giannis Antetokounmpo halasi Khris Middletonia, ja yhdessä he olivat ylpeitä Milwaukee Bucks Pelipaita. Jokainen koripallo pelipaidat haluaa saada mestaruuspokaalin kunnian, Giannis Antetokounmpo ei halua hukata parasta aikaa voittaakseen mestaruuden. Viides peli on ratkaiseva. Monet fanit käyttävät Chris Paul Pelipaita ja Giannis Antetokounmpo Pelipaita näyttämölle auttamaan. He toivovat suosikkijoukkueensa voittavan. Tämä finaalipokaali on erittäin tärkeä molemmille joukkueille. He molemmat kamppailivat monta vuotta saadakseen tämän viimeisen mahdollisuuden.

Esittelyssä olevat tuotteet