Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Milwaukee Bucksin menestys on erottamaton jokaisen pelaajan kovasta työstä
23 Jul

Milwaukee Bucksin menestys on erottamaton jokaisen pelaajan kovasta työstä

Tämän kauden NBA-peli on ohi, ja Milwaukee Bucks Pelipaita voitti lopulta mestaruuden. Giannis Antetokounmpo toteutti lopulta unelmansa mestaruudesta. Hän kiitti joukkuetovereitaan heidän ahkerasta työstään. Khris Middletonin ja Jrue Holidayin erinomainen suorituskyky auttoi tiimiä luomaan perustan menestykselle. Heidän puolustuksensa ja syöttönsä antoivat Giannis Antetokounmpolle paremmat ammuntamahdollisuudet. Milwaukee Bucksin menestys on erottamaton jokaisen pelaajan ansiosta, ei pelkästään siksi, että Giannis Antetokounmpo teki 50 pistettä viimeisessä ottelussa.

Viimeisessä pelissä Khris Middleton ja Jrue Holiday pystyivät saavuttamaan 100% voiton joukkueelle. He hylkäsivät hyökkäävän muodon ja päättivät puolustaa vastustajiensa hyökkäystä. Näiden kahden pelaajan henki uhrasi kokonaistilanteen vuoksi, että Phoenix Suns ei uskonut vastustajiensa pelaavan tällaista pelistrategiaa. Khris Middleton ja Jrue Holiday pitivät Phoenix Suns -rikkomusta, jolloin Giannis Antetokounmpo pystyi pelaamaan paremmin hyödyksi ja tekemään maaleja.

Monet ihmiset sanovat, että Phoenix Suns hävisi finaalissa ajattelulle ja joukkueen pelaajien sydämet eivät olleet sidoksissa toisiinsa. Chris Paul osoitti ylpeyttä voitettuaan Länsi-konferenssin finaalit. Hän ajatteli voivansa muuttaa peliä omilla kyvyillään. Loppujen lopuksi Chris Paul ei voittanut mestaruuspokaalia Phoenix Suns Pelipaita, ja hänen menetyksensä tällä kertaa voi olla myös hänen elinikäinen katumuksensa. Chris Paulin nykyisessä iässä on mahdotonta tulla jälleen joukkueen pääpelaajaksi, ja tällä kertaa lähin mahdollisuus mestaruuteen on menetetty.

Esittelyssä olevat tuotteet