Ilmainen toimitus yli 75 € tilauksesta
Monet uskovat, että Doncicista tulee supertähti
01 Apr

Monet uskovat, että Doncicista tulee supertähti

Historiassansa Dallas Mavericks on tuottanut useita kansainvälisiä pelaajia, kuten Dirk Nowitzki ja Luka Doncic. Vaikka Nowitzki on jäänyt eläkkeelle, hänen faninsä Dallas Mavericks pelipaita rakastaa edelleen. Ja Doncic on todella uskomaton pelaaja. Hän voitti viime kauden vuoden aloittelijan.

Tämän seurauksena Doncicin kyky on tunnustettu laajalti. Tällä kaudella hänen suorituskyky on jopa parempi kuin viime kaudella. Hän on keskimäärin 28,7 pistettä, 9,3 levypalloa ja 8,7 avusta 54 pelissä. Lisäksi esitys on parempi kuin Zion Williamsonin. Williamsonia pidetään ylivoimaisesti lahjakkaimpana aloittelijana. New Orleans Pelicans Pelipaita käytön jälkeen hänen jokaista liikettä kentällä on tarkkailtu. Toistaiseksi hän on keskimäärin 23,6 pistettä, 6,8 levypalloa ja 2,2 avusta.

Siksi monet uskovat, että Doncicista tulee supertähti. "Hän on niin nuori ja niin lahjakas", Warriors-valmentaja Steve Kerr sanoi tammikuun haastattelussa. "Hän tietää aina, mitä kentällä tapahtuu. Uskon, että hänestä tulee liigan kulmakivi vielä pitkään."

Esittelyssä olevat tuotteet